Edunvalvonta

Kuulumalla liittoon saat edunvalvontasi kuntoon ja monia jäsenetuja käyttöösi. JHL neuvottelee, jotta sen jäsenistön yhteiskunnallisesti tärkeän työn arvostus näkyisi kukkarossa ja hyvinvointina työelämässä. JHL on kohtuuden puolella – työn arvostuksen pitää näkyä myös leivän päällä.

Ammattiliitto on enemmän!

Ilman ammattiliittoja ja niiden jäseniä meillä ei olisi yhteisiä työelämän pelisääntöjä. JHL neuvottelee, sopii ja valvoo – tekee työtä joka päivä sen eteen, että suomalaisessa työelämässä työntekijöitä kohdellaan oikeudenmukaisesti ja kunnioittavasti. Liitto on kohtuuden puolella. Sen mielestä kohtuullinen toimeentulo kuuluu kaikille. Kuulumalla liittoon varmistat, että jatkossakin voimme tehdä työtä sen eteen, että jokainen saa kohtuullisen korvauksen tekemästään työstä.

Kohtuuden puolella

Työn arvostuksen pitää näkyä myös leivän päällä. JHL neuvottelee, jotta jäsenistömme yhteiskunnallisesti tärkeän työn arvostus näkyisi kukkarossa ja hyvinvointina työelämässä.

Nurmeksen kunnalliset JHL 326:n

Luottamusmiehet 2018

Pääluottamusmies:

Nurmeksen kaupunki

Anu Rokkonen

anu.rokkonen@nurmes.fi

Toimistoaika maanantaisin ja

keskiviikkoisin klo 11.30 - 15.30 (soita ensin ja sovi tapaaminen)

Karjalankatu 12

Koulunkäynninohjaajien luottamusmies:

Nurmeksen kaupunki

Erja Tolvanen

Pääluottamusmies:

SiunSote Ky

Matti Pesonen

Tikkamäki 8. talo 1. krs.

Joensuu

matti.pesonen@siunsote.fi